Forår i krukker og spande

Sammensæt dine krukker, så der er blomster nu og de næste uger, ved at mikse løgvækster med forårsstauder som hornviol og primula.


Vi har plantet en flok mini-påskeliljer ’Tete á Tete’ sammen med primula og perlehyacinter i en spand.

Læg mos mellem løgene, hvis du ikke vil kigge på al den bare jord og brug som her lidt træflis til yderlige dekoration i bunden.  Prikken over i’et står de nyudsprungne grene for.

Pilen er nemlig sprunget ud – så køb også lidt pilegrene, de er meget dekorative nu. Stik et par pilegrene i krukkerne – de holder længe og springer lidt mere ud dag for dag.

De første forårskåde honningbier er meget begejstrede for at besøge pil, heri er der pollen, som de skal bruge til deres yngel.

Den lille spand er plantet til med sartrosa hornvioler, Viola cornuta. De holder sig kønne og blomstrende meget længe afhængig af vejret og pasningen med vand. Knib visne blomster af, så forsætter de med at blomstre til langt ind i maj. Her er grene af kirsebær stukket ned for at give lidt højde og få yndige kirsebærblomster senere.

 

I bunden dækker mos rigtig godt sammen med træflis, der lyser op og er iøjnefaldende.
Alle planterne kan bagefter plantes ud i haven under træer og buske, hvor de dukker op igen til næste år.


 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld